I'm back! I think...


Jag hatade ditt tjat men tystnaden efter dig är värre...



Hej på er!
Vet att min blogg är den tråkigaste bloggen i världen just nu...Och jag tänker faktsikt inte skylla på att mitt liv är tråkigt för tillfället och att det inte händer någonting, för det är faktsikt bara en riktigt dålig bortförklaring, eftersom man faktiskt inte behöver skriva om vad man har gjort i en blogg, utan man kan fan skriva vad fan som helst...En tanke som kommer upp eller vad man tycker om någonting t.ex. eller ja, vad fan som helst helt enkelt! Och med den inställningen så tror jag att det kommer bli lättare för mig att skriva i  bloggen :) Bara för att man inte har ett lika fartfyllt och händelserikt liv som storbloggerskorna Kenza och Kissie så betyder det ju inte att man inte har någonting roligt att skriva om...Det finns ju massor! Sen att man har bloggtorka ibland, ja det är ju en annan sak det ;)

Anyway...Nu undrar säkert några av er vad jag gör nu för tiden, eftersom jag inte längre går i skolan eller jobbar...Och ja, tyvärr så händer det ju som sagt inte så mycket, jag tar fortfarande hand om hunden Milo på dagarna så jag är ute och går mycket. Sen har jag lite kontakt med arbetsförmedlingen men dom är jag riktigt irriterad på för dom verkar vara helt snurriga i bollen och har inte koll på någonting, så det känns ju inte sådär jättebra...Tror nästan att jag klarar mig bättre själv. Behöver inte deras hjälp. Dom har bara värdelösa möten där jag inte har lärt mig någonting, i supervarma lokaler med massa invandrare som inte kan ett enda ord på svenska...Jag hör inte hemma där. Funderar på om jag ska bajsa på dom och gå min egna väg, hitta ett jobb på egen hand...Det är faktiskt inte så svårt som alla säger. Sen är det ju lite svårare att hitta ett BRA jobb, RÄTT jobb, men ett jobb är ju alltid ett jobb...Nej jag tänker inte gå och bli strippa eller hora men ni förstår vad jag menar ;) hehe

Men nu ska jag nörda lite WoW faktiskt, det är bättre i WoW-världen vettni ;)

Ha det bra!

CIAO

 


Jag lever

Hej på er!
Vet att det var längesedan jag skrev, men det har varit så himla mycket nu när jag fyllde 18 och jag har verkligen inte haft tid eller lust för bloggen...Har egentligen inte det nu heller, speciellt inte när blogg.se inte vill funka som det ska göra :mad: kan inte centrera texten som jag brukar göra, kan inte göra någonting! Bara skriva som det är....Aja...Ville i alla fall bara tala om för er att jag lever och att jag hade en bra födelsedag, trots allt strul...Ja, det blev lite strul men vafan, det är ju ingen riktig fest om det inte är lite strul, ellerhur? ;) Fast det hade ju varit skönt att slippa strul någon gång...Aja, nu är jag 18 i alla fall :) SKÖNT! Det känns som att jag fortfarande inte riktigt har landat än, så det kommer nog vara ganska tyst här i bloggen ett tag till, men sen lovar jag att köra igång igen ;)

Ni får ha det så bra!

PEACE

Min dåliga humor


Hej på er!
Har fullt upp idag med men tänkte uppdatera lite grann ändå ;)

Är typ nästan helt klar med toaletten nu, Mackan håller på att hjälpa mig med att sätta upp en jättefin spegel och lite sånt...Sen är det bara det lilla "vardagsrummet" kvar, ska slänga lite skräp och sånt sen är jag helt klar! Och snart kommer Jannicke hit också, hon ska färga mitt hår :D ÄNTLIGEN BLIR DET AV! Jag har typ fetaste utväxten och håret är nästan brunt igen, i alla fall längst ner...Och igår så klippte jag mig också så det kommer bli najs. Ska färga underhåret svart och resten rött som vanligt :) Måste ju vara fin till min födelsedag imorgon...

Haha, jag läste precis Hugo Rosas blogg och hittade ett skitroligt skämt (enligt mig) som egentligen är skitdåligt :P Haha...

Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.
- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm...
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa.... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster.



MOHAHAHAHAHA :P

Nu ska jag fortsätta med allt...

PEACE

Fullt upp


Tjabba!
Sorry igen för den jättedåliga uppdateringen men jag har så galet mycket att göra nu innan min födelsedag. Är klar med mitt sovrum nu i alla fall, nu håller jag på att fixa mitt gamla rum som ska bli som ett litet vardagsrum och så håller jag på att måla min toalett, den ska också bli rosa ;) Jag lovar er att jag ska ta kort på rummen sen så ni får se hur det blev :)

Så ni får ha lite tålamod med mig just nu, kommer inte uppdatera så mycket dom senaste dagarna men sen lovar jag att komma igång igen ;)

Nu ska jag fortsätta måla!

Cya

Fel på nedräkningen


Förresten...
Över min "profilbild" här på bloggen så har jag en nedräkning till min födelsedag och den ska uppdateras av sig själv, men den verkar inte riktigt stämma? För idag är det måndag och jag fyller år på fredag, blir inte det 4 dagar? :P Jag kollade om jag hade ställt in koden till nedräkningen på fel datum men det hade jag inte, så det måste ha blivit något knasigt med uppdateringen. Men nu vet ni i alla fall, på FREDAG fyller jag 18 ;) Förhoppningsvis så ställer sig nedräkningen till rätta snart...

Love

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart



Hejdär!
Sorry för den dåliga upddateringen men jag har varit upptagen med att sväva på rosa moln ;) Jag har såklart varit med Mackan sen han kom i fredags. Det känns så jävla bra, vi har pratat om saker vi aldrig har pratat om förut och kommit ännu närmare varandra, vilket jag inte trodde gick...Men tydligen så gick det och det känns så jävla bra. Jag vet inte om vi kommer att bli tillsammans igen, jag vet ingenting, allt jag vet är att det känns så jävla bra...I magen, i hjärtat och till och med i huvudet! Vi får väl se vad som händer...Det jag tvivlade på innan är i alla fall besvarat nu eller vad man ska säga...Och det känns helt sjukt overkligt, nästan för bra...Mackan har verkligen förändrats eller så har det här alltid funnits i honom bara det att han inte har varit mogen till att ta ställning till det förrän nu...Jag vet inte, men som sagt, DET KÄNNS SÅ JÄVLA BRA!

Jag tror inte att jag riktigt har trott på det eller fattat det förut, men, han älskar mig. Han gör verkligen det. Nu är jag säker. Jag har aldrig kunnat säga det förut, för mig själv eller någon annan...Och det har ju såklart mycket med mig själv och min självkänsla att göra, men inte bara, visst har jag känt att han har älskat mig förut, men den här helgen så visade han det för mig mer än någonsin; han älskar mig för den jag är...

Man brukar ju säga att man måste älska sig själv först innan man kan älska någon annan. Men jag brukar säga att man måste älska sig själv först, innan man kan förstå att någon annan älskar en. Jag tycker det stämmer bättre. Jag tror inte på att man måste älska sig själv först innan man kan älska någon annan, det är ju när man har svårt att älska sig själv som man har ännu lättare för att älska andra. Tror inte ni det? Så tror jag i alla fall.

Vår kärlek är äkta. Men kan vi ta vara på den på rätt sätt?

Jag vet inte, men det enda sättet att få reda på det är att ge det ett försök...Om det går fel så kommer det göra ont, men jag tror att det är värt det.

För en sak är säker; Jag kommer alltid att älska Markus Huhtinen <3


RSS 2.0